Stald og Paddock udstyr/maskiner.
Terra-Vac stald og paddock maskiner er velkendte for deres kvalitet og effektivitet. Terra-Vac Ferret, Colt og Stud er sugemaskiner for rengøring af stald og paddocks. Terra-Vac Sweeper er sopmaskine til rengøring af paddocks, parker og parkeringsområder.

Modeller: Terra-Vac Ferret CS 14 – CS 18:
1. Terra-Vac Ferret CS 14 mobil sugemaskine.

Ferret er den mindste sugemaskine i Terra-Vac-serien og er konstruert til at blive fastspændt på siden eller bagsiden af enhver lastbil eller trailer, der omdannes til et mobilt enhed. Enheden drives af en 14 hk benzinmotor og leveres komplet med en 4m. Ø20cm sug slange, der nemt kan suck op græs, plast, papir eller ethvert organisk affaldsmateriale.

Terra-Vac Ferret CS 18 mobil suge enhed drevet af PTO
Konstrueret til at blive brugt med en trailer eller anden opsamlingsbeholder.
Terra-Vac CS 18-400 er en mobil sugeenhed til traktor 3-punktslift, der drives af PTO. Enheden afleveres med en 4m. Ø 20cm sugslange, der nemt kan afhente græs, plastik, papir eller ethvert organisk affaldsmateriale og smide det i traileren.

Modeller: Terra-Vac Colt 10 and 20
Colt 10 og 20 modeller er mest egnede til mindre hestestald; Begge modeller fås med 4 meter sugeslange Ø20cm. og har 1 eller 2m3. beholderkapacitet.

Terra-Vac unikke opsamlere til dyreekskrementer lader dig køre, mens maskinen gør arbejdet. Til de vanskeligere områder, skift til sugeslangen; Dette gør det nemt at rengøre stalde, grøfter osv. Spørg efter vores brochure for mere information.

Modeller: Terra-Vac Stud

Stud EQU 29, 40 og 50 til hestestald
GREEN 40,50,60,75 og 100 til græsarealer.
Containerkapaciteten går fra næsten tre til 10m³.

Arbejdsbredde på samlere 60 eller 75 til dyreekskrementer, og op til 140cm. til faldet blade, faldet frugt, events og andre hændelser.