Reference 1

Jeg er Tommy Kvarsell som sammen med min kone Marie driver en mindre hestebedrift i hjertet af Södermanland mellem Eskilstuna og Katrineholm. Vi fik lige nok af dårlig græs og heste med kolik og regelmæssige veterinærbesøg. Efter en tid af drøftelser i familien begyndte jeg at kigge efter maskiner på markedet i Sverige. Jeg kontaktede de fleste leverandører jeg fandt og søgte mig online for at få oplysninger. Efter mange tests, besøg vid handelsmesser, hvor maskiner blev vist og demonstreret kunde jeg ikke andet en give up. Jeg fandt, at maskinerne ikke var egnet til det arbejde, det ville gøre, eller var af så dårlig kvalitet, at de ikke var vært at investeret i.

En aften, da jeg fandt til Terra Vac hjemmeside og læste om maskinerne sat jeg fast på en Colt 20 med benzin motor der så stabilt ud. Der tekniske konstruktion var solid, komponenterne var erkende og af bedste kvalitet. Men kunne denne maskine håndtere mine funktionelle krav. Jeg kontaktede Terra Vac Europe og Vincent Noordman og samtalede med ham. Det endte med at jag købe en Colt 20 til testning. Efter et stykke tid hørte Vincent og spurgte, hvordan Colten virkede. Da jeg fortalte ham om min oplevelse, og hvor glad jeg var med maskinen, spurgte han, om jeg ville være hans repræsentant i Sverige og Danmark og holde kontakt med potentielle købere.

Jeg har købt min maskine 2016 og har siden solgt mange maskiner i Sverige.

Personligt tror jeg, at det gode resultat af salget afhænger af:

  • Jeg har erfaring fra min egen Terra Vac-maskine
  • Jeg kan vise min folde og resultatet jeg fået
  • Jeg kan gennem analyserne vise mindre forekomst af parasitter
  • Da jeg bruger Terra Vac maskinen kan spare penge og få mere sunde heste.

Vi bruger slet ikke antibiotika mere. Vi øgede græsarealet til ca. 90% og det parasitære indhold i spildet til under 300PPM. Den tid, vi bruger på vedligeholdelsen af ​​markerne, er også den kortere, men frem for alt er hestene bedre og bedre tillfreds.

Kontakt mig venligst pr. Mail eller tlf.

tommy.kvarsell@telia.com

+46 730535589

Reference 2

Spelmansgården, er bellegen lige uden for Ängelholm, drives af familien Carr, der tilbyder ridning, rideskole, lejre og vandrerhjem i deres virksomhed. De cirka 30 Islandske ponyer har krævet meget af deres tid i opbevaring og pasning. Bedriften har store hårdlagede overflader og udhuse hvor hestene løber frit, når de ikke er i arbejde. Staldene og de store haver de opholder sig i om sommeren vil også blive opretholdt og renset fra ekskrementer.

Muge ud staldene og rengøring af overflader tager tid og energi fra personale, siger Ninni Carr, der kontaktede os på Terra Vac. “Vi har brug for en maskine til at fjerne ekskrementer med ellers vil personalet ophøret med sit arbejde. Det er et opslidende arbejde. Jeg, Tommy Kvarsell, er repræsentant for Terra Vac i Sverige og fik chance til at demonstrere en Colt 20, som jeg bruger i min forretning og til demonstrationer. På plads med Carrs familie og gennemført demonstration blev der diskuteret meget om maskinen, hvad det kunne og hvordan kvaliteten var. Efter drøftelser i familien og med personalet fik jeg en stående ordre på Colt 20 for hurtigst muligt levering.

Når jeg kontakter Ninni Carr efter et halvt år fra leveringen for at høre hvordan det går, er hun bare tilfreds med hendes Colt. Jeg beder Ninni om at udvikle sit svar, så jeg forstår. Hun siger- “Vi købte en quadricykel med plov til at skrabe op ekskrementer i et række der vi kan suge op ekskrementerne i dysen. Vi bruger slangen til at rengøre udendørs stalde og i vores græsarealer. Personalet har fundet en måde at arbejde på, der gør arbejdet nemmere og hurtigere, samtidig med at vi redder vores kroppe fra det hårde arbejde vi gjorde for hånden før. Vi bruger mindre tid på denne del af arbejdet, og vi har tid med andet arbejde på gården. Vi kan allerede se, at vores heste er bedre tilfreds når parasitær er begrænset.

Hvis du vil kontakte Spelmansgården, har du dette link: http://www.spelmansgarden.se/index.htm

Reference 3

Maj 2018 jeg besøgte Christopher MacDermott på Runsten Equestrian Centre med den begrundelse, at han i mere end 10 år har brugt en Terra Vac fejemaskine til vedligeholdelse af paddock og græsplæner. Runsten Equestrian er en ridning centre på Runsten gård 3 mil syd for Stockholm, der ejes af familie MacDermott siden 2002.

De store ejere er perfekte til ridning, fordi overfladen er af sand, hvilket giver et naturligt svigt, når hesten bevæger sig. Det er bygget og gravet på flere steder i gården og Christopher forklarer, at hans vision er at bygge en by for hesteelskere, hvor de kan bo tæt på deres heste og har aktiviteter på gården.

Sin Terra Vac Sweeper købte ham for over ti år siden for at underholde de store græsplæner. Christoffer er vant til at bruge Terra Vac maskinerne, da disse er sædvanlige i Irland, hvor familien er fra. Jeg spekulerer på hvordan han bruger sin Sweeper og hvad der er bedst med dette.

Christopher siger han bruger Sweepern på de store græsplæner for at rense fra gammel græs og lufte græsrødderne og fjerne ekskrementer bag efter de blevet klippet. Vi kunne ikke klare det uden at køre maskinen, da det ville tage for lang tid, ​​siger han. Ellers ville jeg ikke have alle disse aktiviteter og heste på gården, når kommunens miljø og sundhed kommenterede de miljømæssige konsekvenser af hestene. Vi er ikke langt fra et grundvandsområde til kommunens vandindtag. Men fordi det var så rent fra ekskrementer på vores græsplæner og paddoc fik jeg tilladelse til at udvide virksomheden. Christoffer anbefaler alle Equestrian at bruge Sweeper fra Terra Vac.

Jeg går rundt mulighed for at se resultatet af hans mekanisk bearbejdning og overrasket over, hvor rent og ryddeligt det er fra græs, blade og mos på alt fra bjergsti, ridestier, paddoc til græsgange. Græsset er meget grønt og men ser med behandling giver resultatet er også i græsses vækst.