Ett stort problem är att dina hästar behöver regelbunden avmaskning.

“Varje år används tonvis av produkter för at avmaska våra hästar, åsnor, lama, alpacka, etc etc, medans 80% av maskarna lever utanför djuren i gräs och mark.”, säger Vincent Noordman, grundaren av Terra-Vac Europa och tillika importör av Terra-Vac maskiner.

Våra sug och sopmaskiner tar effektivt bort spillningen med maskarnas ägg samtidigt som dåligt gräs och mossa försvinner. Detta innebär att man sparar pengar eller ännu bättre, betydligt färre inälvsparasiter som förbättrar djurets hälsa och prestanda.
Genom att välja en Terra-Vac sug- eller sopmaskin lägger du en plattform för en hälsosam och optimal tillvaro för din häst.

Det är logiskt att begränsa mängden maskar och hålla dom utanför djurens matsmältningssystem. Traditionellt ger vi mängder med avmaskningsmedel i perioder av 6-8 veckor vilket ger en ökad risk av resistenta populationer som sedan är svårt att få bort. Hästar och andra djur måste få möjlighet att utveckla sin egna naturliga immunitet utan antibiotika. De väl beprövade och för ändamålet utvecklade Terra-Vac maskinerna tar effektivt bort avföring från mark och gräs. Processen med Terra-Vac maskiner  begränsar och minimerar populationen av maskar i hagar och betamark.

Att arbeta med Terra-Vac maskiner besparar både tid och pengar samt ökar hälsa och skick på era hästar!

I over 30 år har Terra-Vac varit marknadsledande inom det ”gröna” underhållet och då speciellt inom hästnäringen. Den för ändamålet speciellt utvecklade Terra-Vac sopmaskinen tar effektivt bort spillning, oönskat gräs, mossa och annat och förbättrar gräset i hagar och mark.

För Sverige är ni välkomna att kontakta vårt säljkontor i Eskilstuna och tala med Tommy Kvarsell på tele; 0730535592 eller email; tommy.kvarsell@telia.com